Recensies

Hierbij een greep uit onze klanten beoordelingen:

 

 

Oprit en terras in Boukoul

Door: Q

Michel denkt met je mee en komt met goede oplossingen.
Werkt snel, efficient en hij is een toffe peer.
Een absolute aanrader.
Groet, Q

Bestraten terras en looppaden in Echt

Door: Luc Smeets

Michel is een uitstekende vakman. Komt zijn afspraken keurig na, overlegt regelmatig tijdens de werkzaamheden, luistert naar wensen en komt met een goede oplossing. Hij werkt vooral goed door! Erg plezierig om mee samen te werken. Een aanrader voor iedereen! Dankjewel Michel!

Groeten, Luc en Eefje

Oprit / terras / garage fundering in Linne

Door: Niek

We hadden een paar man aangeschreven voor een oprit/terras en een garage fundering.
Nog dezelfde dag al een reactie van Michel.
Snelle reactie en vakkundig tot en met.
Hij denkt mee en werkt echt door.
Het was een behoorlijke klus maar Michel heeft hem tot een heel goed einde gebracht.
Michel..dank je wel.

Bestrating voortuin in Sint-joost

Door: Toos en Jan

Zijn heel tevreden over de werkzaamheden
komt alle afspraken na en is erg plezierig in de samenwerking
levert snelle en heel goede kwaliteit
Michel, bedankt voor de mooie tuin
Toos en Jan

Bestrating terras in Echt

Door: Anoniem

Uitermate tevreden over het werk van Michel Simons. Werkt snel, goed, goede prijs! Een echte AANRADER.

Bestrating Oktober 2013 in St.Odiliënberg

Door: Jacques - Ria

Wij zijn heel blij dat wij jou hebben genomen, voor onze terrassen paden en oprit. Hebben al volop genoten met dit mooie weer. Michel je bent een uitstekende vakman je werkt keihard en bent heel beleefd en vriendelijk. Wij wensen je voor de toekomst een goede gezondheid en dat je nog velen jaren je vak mag blijven uit oefenen. Groeten Jacques – Ria.

Bestrating tuin ,terras + oprit in SUSTEREN

Door: Vinny

Bestrating grote tuin, oprit, terras in Susteren.
Simons bestratingen heeft hier bij ons een nogal grote klus tot een goed einde gebracht. Hij is een echte vakman, luistert goed naar wat wij wilden en… was onze wens ook op plaatsen moeilijk te verwezenlijken…hij luistert, kijkt, meet weer… en heeft TOCH een oplossing waar WE ALLEN tevreden over waren en zijn. Werkt goed en werkt door! Miche, is een aardige vent. We zullen hem zeker verder aanbevelen. Michel ….succes wujer en: goot gezoondj blieve!
Beste Groetjes van P+M oet SUSTEREN

Patio opnieuw herinrichten in Geleen

Door: Ejm.coolegem

Ik ben uitermate tevreden over Michel. Hij heeft geweldig werk geleverd. Komt zijn afspraken na en de planning met andere vaklieden goed afgestemd. Een vakman eerste klas !!!!! Geeft goede adviezen en is breed georiënteerd. De patio ziet er geweldig uit.Alle oude tegels eruit-tuinhuis afgebroken -groen verwijderd enz.Alles netjes opgeruimd.Een echte aanrader dit bedrijf. Bedankt Michel en ik zal met trots de patio tonen aan vrienden en bekenden en je aanbevelen Heel veel succes met je bedrijf.
Els uit Geleen

Bestrating terras in Sint Odiliënberg

Door: Elleke

Michel heeft links en rechts de bestrating nieuw en gedeeltelijk opnieuw gelegd. De werkzaamheden bestonden uit 2 x oprit met klinkers en een terras met looppad. Het is ‘n plezier te zien hoe professioneel ze werken. Ze werken snel met de juiste machines en gereedschappen en toch zeer nauwkeurig tegen ‘n concurrerend tarief. Alles werd netjes opgeruimd en na de werkzaamheden hadden we er geen werk meer mee. Kortom, een echte vakman , goed werk en dit bedrijf is een absolute aanrader.

her)bestrating, vijver ingraven in Elmpt

Door: Grensnederlander

Ik heb bij vijf bestraters schriftelijk een offerte opgevraagd. De enige snelle en serieuze reactie was van Michel. Een nieuwe straat, Een herbestrating, een vijver ingraven en kitwerk. Snel en gedegen werk. Alles keurig opgeruimd. Service met een glimlach; het bestaat nog echt. Voor herhaling vatbaar.

Bestrating oprit met helling in Roermond

Door: Jos

uitengewoon goed werk, hij verstaat zijn vak, Bijzonder vriendelijke mensen, houden zich aan de afspraken. Alles netjes opgeruimd achtergelaten, Als ik ooit nog besluit mijn achtertuin te laten doen dan is Michel de eerste die ik benader. Goed werk, dit bedrijf is een aanrader.

Peil overloop buffer veranderen in Posterholt

Door: GP

Zeer tevreden over de kwaliteit, inzicht en snelheid waarmee hij werkt. Alles precies volgens afspraak en netjes opgeleverd. Bij volgende klus is hij zeker weer de eerste die ik benader om het werk te maken.
Prima wek, een echte vakman

Bestraten voor en achterzijde huis in Posterholt

Door: Ariaans

Michel heeft rond om onze verbouwde boerderij de bestrating opnieuw gelegd. De werkzaamheden bestonden uit klinker paden, een oprit met klinkers en kinderkoppen en het pad naar de voordeur met 2 kleuren natuursteen. Het vakmanschap straalt van deze persoon af. Hij werkt snel en toch zeer nauwkeurig tegen scherpe tarieven. Ruimt netjes alles op en zorgt voor alle benodigde materialen. Kortom, een echte vakman die ik ook ten zeerste kan aanbevelen.

Herbestraten oprit en terras in Susteren

Door: Leo Cuypers

Perfect werk afgeleverd, zelfs meer dan afgesproken was. Prijs is ook zeer netjes, volgens mij nergens goedkoper Hij heeft achteraf alle resten netjes meegenomen.. Michel is ook iemand die fatsoendelijk en vriendelijk overkomt. Ik ben uiters tevreden over zijn werk, een aanrader.

Bestrating voor en achter het huis in Melick

Door: Ron

Dit is iemand die zijn vak verstaat,en zeer belangrijk die zijn afspraken nakomt.Als hij de klus geklaard is wordt alles zeer netjes achtergelaten.Hierbij komt ook nog iets zeer belangrijks hij is niet duur,wat een ander bedrijf vroeg(8500euro)deed hij precies het zelfde voor(4500euro).Moet er iets gebeuren om het huis, ben niet bang en laat dit bedrijf dit werk doen.

Tuinkamer en bestrating in Tegelen

Door: Hans

Op zoek naar een vakman……… Heel tevreden over de afwerking en kwaliteit van tuinkamer en bestrating. Eenmanszaak die voor 2 werkt. Nauwkeurig, netjes , oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Gewoon doen………..

Terras-tuinaanleg-bestrating in Posterholt

Door: Anoniem

Door de jarenlange ervaring aan zijn werk kan hij zijn werk goed en nauwkeurig aan, en kan iemand ten alle tijden te woord staan bij de raarste klussen of de grootste opdrachten-ook hier is deze man een topper of groot of klein hij maakt het alteid- goed en in tevredenheid. Een afspaaak maken loond zich ten alle tijden voor alle werkzaamheden rond u huis. iss een aanrader voor iedereen–niet te lang helle maar Michel-BELLEN.!!!!!!!!!

Stratenmaker in Posterholt

Door: Anoniem

Een super stratenmaker let op de kleine dingen en werkt alles mooi en keurig af,snel en houd zich aan de afspraken. Ik ben super tevreden
ZEER ZEKER AAN TE RADEN!!!!!!!!!!

Aanleggen bestrating tuin in weert

Door: van Schalwijk

Aanleggen bestrating tuin in Weert    
Geplaatst door Van Schalwijk:

Een handwerker die zijn vak begrijpt. Weet door zijn jaren lange ervaring de juiste adviezen te geven tav wat wel en niet gaat bij de tegel keuze.
Alles conform de afspraken, precies gewerkt, snel en schoon. Absoluut een goede prijs kwaliteit verhouding! Zeker aan te raden!!!!!